Oefenexamens ExSI

Wil jij zeker weten of je écht klaar bent voor het ExSI-examen Beschermingsbewind (BW)? Test je kennis met de representatieve Oefenexamens ExSI en vergroot je slagingskansen voor het examen.

Wat zijn de Oefenexamens ExSI?

ExSI staat voor Exameninstelling Schuld & Inkomen, hier kan de kennis omtrent Beschermingsbewind onafhankelijk geëxamineerd worden. Met de ExSI-oefenexamens toets je je kennis aan de hand van drie representatieve oefenexamens die vergelijkbaar zijn met het echte examen. Het helpt je om in te schatten of je de stof voor het examen goed beheerst.

Let op: De Oefenexamens ExSI zijn standaard opgenomen in onze Post-hbo-opleiding Bewindvoerder.

Voor wie?

Het ExSI-examen is voor iedereen die een start wil maken als Bewindvoerder of zijn actuele kennis wil toetsen. Ter voorbereiding op het examen kun je de Oefenexamens ExSI Beschermingsbewind bestellen. Na het maken van de oefenexamens krijg je inzage in je resultaten en uitgebreide feedback op de beantwoorde vragen. Vragen die je fout hebt beantwoord, kun je rustig nog een keer nalezen. Zo leer je van je fouten en blijf je jezelf verbeteren.

Oefenexamens ExSI

€ 100,00 incl. btw € 121,00

3 representatieve oefenexamens

Identieke toetsomgeving

Voorzien van uitgebreide feedback

Onbeperkt vragen herhalen

6 maanden toegang tot leeromgeving

Naar de webshop

Inhoud oefenexamens ExSI

De oefenexamens geven je een goed beeld van wat je op het ExSI-examen kunt verwachten. De onderdelen die in het examen terugkomen, komen ook aan bod in de drie oefenexamens. Je gaat aan de slag met de onderdelen Kennis, Begrip, Toepassen en Toepassen inzicht.

Om je goed op weg te helpen naar het ExSI-examen, worden ook dezelfde vraagsoorten gebruikt in de oefenexamens. Dit zijn:

  • Multiplechoicevragen;
  • Meervoudige antwoorden;
  • Numerieke invulvragen; en
  • Een matrixvraag.

Meer weten over Oefenexamens ExSI?

Wil jij zeker weten dat je slaagt voor het ExSI-examen? Bestel dan nu de Oefenexamens ExSI en toets je kennis. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op via 010 – 760 11 03 of het contactformulier.

Ben je benieuwd naar wat we nog meer te bieden hebben voor bewindvoerders? Bekijk dan ons volledige aanbod.

Naar de webshop