Online trainingen

Wil jij een PE-sessie in een kleine groep en onder leiding van een ervaren docent bijwonen? Met de online trainingen ga je vanuit huis dieper in op verschillende richtingen binnen het vak bewindvoering. De sessies vinden plaats in onze digital classroom en er is ruimte om vragen te stellen aan de ervaren docent en aan je medecursisten, zodat je met én van elkaar leert.

Voor wie zijn de online trainingen?

De online trainingen zijn voor bewindvoerders die hun toegevoegde waarde willen vergroten. We bieden vier programmas aanZelf schulden aanpakken, Zelfredzaamheid van de cliënt, Efficiënt werken en Beslagvrije voet. Met elke online training kun je twee PE-punten (NBPB en Horus) behalen. Daarnaast geniet je ook van de volgende voordelen: 

  • Geen reistijd- en kosten;  
  • Korte training die niet te veel tijd in beslag neemt; en 
  • Er is interactie met de docent en medecursisten.  

Zelf schulden aanpakken

Voor bewindvoerders en budgetcoaches

Lees meer

Zelfredzaamheid van de cliënt

Voor bewindvoerders en budgetcoaches

Lees meer

Efficiënt werken

Voor bewindvoerders en budgetcoaches

Lees meer

Beslagvrije voet

Voor bewindvoerders

Lees meer

Voordat je van start gaat..

Na het boeken van het programma naar keuze, ontvang je van ons een instructie om de externe applicatie te downloaden waarmee je de PE-sessie kunt volgen. De applicatie kun je downloaden op je smartphone, tablet of laptop. Omdat er ruimte is voor interactie raden we je aan om gebruik te maken van een goed werkende microfoon. Je hoeft nu alleen nog maar in te loggen en de sessie bij te wonen. Boek een van de online trainingen en wie weet zien we je binnenkort in onze digital classroom.

Inschrijven voor online trainingen

Interesse in een online training? Schrijf je vandaag nog in via onze website! Bekijk ons complete aanbod aan online trainingen en wordt op effectieve wijze opgeleid. Neem gerust contact met ons op via het online contactformulier of telefonisch via 010 – 760 11 03.