Online training Beslagvrije voet 

De Wet vereenvoudiging beslagvrije voet (WvBVV) is per 1 januari 2021 van kracht. De doelstelling van deze wet is om de regels voor de vaststelling van de beslagvrije voet makkelijker te maken. Waar nu veel informatie van de schuldenaar wordt gevraagd, zal de informatie volgens de nieuwe wet gevonden worden in twee centrale gegevensbronnen. Wil je hier meer over weten? Volg dan de Online training Beslagvrije voet in onze digital classroom.

Voor wie?

De Online training Beslagvrije voet is voor bewindvoerders die op de hoogte willen zijn van de gevolgen van de wetswijziging. Tijdens de training ga je samen met een ervaren docent en je medecursisten aan de slag met deze informatie.

PE-punten bewindvoerder

Met de Online training Beslagvrije voet kun je twee PE-punten behalen voor de NBPB en Horus. Kun jij niet wachten om deel te nemen aan deze digital classroom? Boek dan nu.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de andere trainingen die Hoffelijk biedt? Bekijk dan welke onderwerpen we nog meer behandelen in onze digital classrooms en behaal je PE-punten voor bewindvoering.

Online training Beslagvrije voet

€ 75,00 incl. btw € 90,75

 Ongeveer 120 minuten

Digital classroom

2 PE-punten (NBPB en Horus)

Naar de webshop

Programma

We brengen je tijdens de online training op de hoogte van de wetswijziging. Je kunt daarna al snel de veranderingen en gevolgen omtrent de Wet vereenvoudiging beslagvrije voet benoemen.

Onderwerpen die tijdens de cursus aan bod komen zijn:

  • Nieuwe regels vaststelling beslagvrije voet;
  • Coördinerend deurwaarder;
  • Digitaal Beslagregister;
  • De nieuwe berekeningsmethode via digitale rekentool;
  • Wet herziening beslag- en executierecht;
  • Beslagverbod roerende zaken; en
  • Wet stroomlijning keten voor derdenbeslag.

Na de training maak je een afsluitende toets. Als je voor deze toets een voldoende haalt, kun je in de leeromgeving het deelnamecertificaat downloaden.

Meer weten over de Online training Beslagvrije voet?

Waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog de Online training Beslagvrije voet en ga gelijk aan de slag. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op via 010 – 760 11 03 of het contactformulier.

Ben je benieuwd naar wat we nog meer te bieden hebben? Bekijk dan ons volledige aanbod online trainingen.

Naar de webshop