Online training Wsnp voor beschermingsbewindvoerders

In het vakgebied bewindvoerder kun je te maken krijgen met cliënten die toegelaten zijn tot de Wsnp. Bij de Wsnp zijn een aantal uitzonderingen waar je rekening mee moet houden als beschermingsbewindvoerder. Tijdens de Online training Wsnp voor beschermingsbewindvoerders leer je welke taken jij hebt als Wsnp-bewindvoerder.

Voor wie?

De online training is voor elke bewindvoerder en elke bewindvoerder in opleiding relevant. Je moet als bewindvoerder namelijk weten met welke bijzonderheden je rondom de Wsnp te maken krijgt.

PE-punten bewindvoerder

Met deze training kun je twee PE-punten behalen voor de BPBI, NBPB en VeWeVe.

Verder leer je hoe je een Wsnp-traject in de praktijk goed weet te doorlopen. Je kunt hierdoor een beter onderscheid maken tussen de taken van een beschermingsbewindvoerder en een Wsnp-bewindvoerder. Ben jij zo enthousiast geworden dat je nu al wilt starten met de Online training Wsnp voor beschermingsbewindvoerders? Schrijf je dan snel in.

Je kunt ook je PE-punten voor bewindvoering halen met een van onze andere online trainingen. Bekijk snel op welke onderwerpen onze andere trainingen dieper ingaan.

Online training Wsnp

€ 75,00 incl. btw € 90,75

 Ongeveer 120 minuten

Digital classroom

2 PE-punten (BPBI, NBPB en VeWeVe)

Naar de webshop

Programma

Tijdens deze twee uur durende digitale training leer je welke verantwoordelijkheden beschermingsbewindvoerders hebben tijdens de Wsnp. Tijdens het Wsnp-traject moet er geld ingezameld worden door de schuldenaar voor de schuldeisers. Jouw taak is dan om ervoor te zorgen dat al het inkomen van de cliënt boven het vrij te laten bedrag in de boedel terechtkomt. Naast het inkomen geldt dit ook voor teruggaven die de cliënt tijdens de Wsnp ontvangt.

De trainer gaat tijdens de digital classroom in op de volgende vragen: 

  • Aan welke voorwaarden een cliënt die is toegelaten tot de Wsnp moet voldoen;
  • Welke taken de beschermingsbewindvoerder tijdens de Wsnp heeft; en
  • Waar de beschermingsbewindvoerder op moet letten tijdens de Wsnp.

Na de training maak je een afsluitende toets. Als je voor deze toets een voldoende haalt, kun je in de leeromgeving het deelnamecertificaat downloaden.

Meer weten over de Online training Wsnp voor beschermingsbewindvoerders ?

Waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog de Online training Wsnp en ga gelijk aan de slag. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op via 010 – 760 11 03 of het contactformulier.

Ben je benieuwd naar wat we nog meer te bieden hebben? Bekijk dan ons volledige aanbod online trainingen.

Naar de webshop