Online training Zelf schulden aanpakken

In de afgelopen jaren zijn steeds meer mensen onder bewind komen te staan. Als bewindvoerder of budgetcoach kun je ervoor kiezen om de schulden samen met je cliënt op te lossen of het neer te leggen bij de gemeente. In de PE-sessie Zelf schulden aanpakken kiezen we voor de eerste optie. Het zelf oplossen van de schulden is namelijk veel efficiënter voor jou én voor je cliënt.

Waar het bij de gemeente wel drie jaar kan duren voordat je cliënt uit de schulden is, kun jij je cliënt binnen één jaar uit de schulden helpen. Wil jij jouw cliënten deze efficiënte aanpak bieden? Schrijf je dan nu in.

Voor wie?

Ben jij bewindvoerder of budgetcoach en wil jij je toegevoegde waarde vergroten? Dan is deze digital classroom écht iets voor jou. Je gaat samen met de docent en medecursisten dieper in op de volgende vragen:

  • Welke schulden kun je zelf oplossen? 
  • Wat heb je nodig om dit aan te pakken? 
  • Hoe pak je de schulden van je cliënt aan? 

PE-punten bewindvoerder

Wanneer je als bewindvoerder de Online training Zelf schulden aanpakken volgt in onze digital classroom, ontvang je twee PE-punten. Je kunt alleen PE-punten behalen als bewindvoerder.

De digital classroom Zelf Schulden aanpakken volg je samen met een kleine groep medecursisten, waardoor je veel interactie met elkaar en met je docent hebt. De docent heeft veel aandacht voor vragen die tussendoor gesteld kunnen worden. Verder heb je geen reistijd en -kosten doordat de training online, vanuit huis, te volgen is.

Wil jij meer kunnen betekenen voor jouw cliënt? Meld je dan nu aan voor onze online training Schulden of bekijk de andere programma’s die we bieden.

Online training Zelf schulden aanpakken

€ 75,00 incl. btw € 90,75

 Ongeveer 120 minuten

Digital classroom

2 PE-punten (NBPB en Horus)

Naar de webshop

Programma

In deze twee uur durende online training behandelen we eerst de theorie die essentieel is voor een schuldenbewind. Tijdens de training kunnen deelnemers via de chat vragen stellen, die gedurende de training worden behandeld. Vervolgens krijgen de deelnemers een berekening mee die ze in de breakout rooms met elkaar oplossen. De Online training Zelf schulden aanpakken heeft een praktische opbouw, waarin de deelnemers direct met de theorie aan de slag kunnen.  

De volgende onderwerpen komen aan bod: 

  • Plan van aanpak; 
  • Contact met schuldeisers; 
  • Schuldenvoorstel; en 
  • De beslagvrije voet en het vrij te laten bedrag. 

Meer weten over de Online training Zelf schulden aanpakken werken?

Waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog de Online training Zelf schulden aanpakken en ga gelijk aan de slag. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op via 010 – 760 11 03 of het contactformulier.

Ben je benieuwd naar wat we nog meer te bieden hebben? Bekijk dan ons volledige aanbod online trainingen.

Naar de webshop