Online training Zelfredzaamheid van de cliënt

Als bewindvoerder of budgetcoach heb jij de verantwoordelijkheid om samen met je cliënt te kijken naar de efficiëntste route richting zelfredzaamheid. Veel bewindvoerders en budgetcoaches weten hoe ze cliënten krijgen, maar nog belangrijker is hoe je ze ook weer kunt laten uitstromen.

Bij sommige cliënten is dit om persoonlijke redenen niet mogelijk, maar jij kunt dan samen met deze cliënt kijken naar welke verantwoordelijkheden wel overgedragen kunnen worden. Wil jij als bewindvoerder of budgetcoach je cliënt nog beter kunnen begeleiden om (weer) zelfredzaam te zijn? Schrijf je dan nu in voor de online training.

Voor wie?

De Online training Zelfredzaamheid van de cliënt is bedoeld voor bewindvoerders of budgetcoaches die zich meer wil verdiepen in zelfredzaamheid. Het is lastig om in te schatten wanneer je jouw cliënten verantwoordelijkheid kunt geven over hun financiën. Tijdens de online training leer je inschattingen maken, zodat je jouw beslissingen kunt verantwoorden.

PE-punten bewindvoerder 

Met deze PE-sessie kun je twee PE-punten ontvangen. Het behalen van PE-punten is alleen van toepassing op bewindvoerders.


Voor bewindvoerders en budgetcoaches zorgt de online training voor verbreding van je kennis over zelfredzaamheid en leer je beter inschattingen maken. De online training vindt plaats in onze digital classroom. Je kunt vanuit huis inloggen op je smartphone, tablet of laptop. Hierdoor heb je geen reistijd en -kosten en behaal je toch je PE-punten. 
Heeft deze online training jouw aandacht getrokken? Schrijf je dan nu in.


Ben jij benieuwd naar andere online trainingen? Bekijk dan ook onze andere programma’s.

Online training Zelfredzaamheid van de cliënt

€ 75,00 incl. btw € 90,75

 Ongeveer 120 minuten

Digital classroom

2 PE-punten (NBPB en Horus)

Naar de webshop

Programma

In deze twee uur durende online training gaan we aan de slag met een stappenplan om meer ruimte te creëren voor je cliënten. Tijdens de training is er ruimte om ervaringen uit de praktijk met elkaar te delen kun je kritische vragen aan elkaar stellenVervolgens splitsen we op in breakout rooms om nog actiever met de handvatten die we geven aan de slag te kunnen.  

De trainer gaat tijdens de digital classroom in op de volgende vragen: 

  • Hoe begeleid je een cliënt op een goede manier naar zelfstandigheid? 
  • Hoe verantwoord je dat een cliënt op eigen benen kan staan of dat het beter is om je cliënt onder bewind te houden? 
  • Welk stappenplan heb je nodig om dit aan te pakken?

Na de training maak je een afsluitende toets. Als je voor deze toets een voldoende haalt, kun je in de leeromgeving het deelnamecertificaat downloaden.

Meer weten over de Online training Zelfredzaamheid van de cliënt werken?

Waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog de Online training Zelfredzaamheid van de cliënt en ga gelijk aan de slag. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op via 010 – 760 11 03 of het contactformulier.

Ben je benieuwd naar wat we nog meer te bieden hebben? Bekijk dan ons volledige aanbod online trainingen.

Naar de webshop