Permanent Actueel Bewindvoerder

Ben je bewindvoerder en wil je je vakbekwaamheid op peil houden? Of heb je vanuit je branchevereniging de eis om scholingspunten te behalen? Kies dan voor Permanent Actueel van Hoffelijk Financiële Zorg. Zo blijf je 365 dagen per jaar op de hoogte van de meest relevante ontwikkelingen binnen jouw vakgebied. Bovendien behaal je hiermee eenvoudig jouw PE-punten.

Wat is Permanent Actueel Bewindvoerder?

Met Permanent Actueel Bewindvoerder ben je altijd op de hoogte van de meest relevante ontwikkelingen binnen jouw werkveld. In onze online leeromgeving vind je 365 dagen per jaar een overzicht van alle artikelen, waarin je al het nieuws leest dat relevant is voor jouw functie. Daarnaast kun je hiermee PE-punten behalen. Voor NBPB, NBBI, Horus en Kiwa is Permanent Actueel namelijk een geaccrediteerde manier om aan je PE-plicht te voldoen. Een jaar Permanent Actueel staat gelijk aan minimaal acht PE-punten.

Waarom Permanent Actueel Bewindvoerder?

 

  • 365 dagen per jaar je kennis up-to-date
  • Inclusief PE-punten voor NBPB, NBBI, Horus en Kiwa
  • Thuisstudie
  • Tijd- en kostenbesparend

Permanent Actueel Bewindvoerder

€ 300,00 incl. btw € 327,00

12 maanden looptijd abonnement

Persoonlijke online leeromgeving, toegankelijk vanaf ieder device

Tijdbesteding per bericht circa 5 minuten

Inclusief PE-punten voor NBPB, NBBI, Horus en Kiwa

Naar de webshop

Eenvoudig PE-punten Bewindvoerder behalen

Via je persoonlijke leeromgeving zijn onze nieuwsberichten altijd beschikbaar. Je vindt hier up-to-date informatie, inclusief praktische tips die je direct in het werkveld kunt toepassen. Op basis hiervan weet jij op effectieve en eenvoudige manier jouw PE-punten te behalen en je bespaart hiermee tijd en kosten. Bovendien zorgen wij ervoor dat je berichten ontvangt die volledig op jouw functie zijn toegespitst.

Waar en wanneer je wilt up-to-date

De online leeromgeving is op ieder device beschikbaar. Zo kun je de nieuwsberichten waar en wanneer je wilt lezen. Met een tijdbesteding van slechts vijf minuten per bericht, ben jij volledig op de hoogte van wat jij als bewindvoerder moet weten.

Voor wie is Permanent Actueel Bewindvoerder?

Beschermingsbewindvoerders

Wsnp bewindvoerders

Familiebewind

Bestel nu Permanent Actueel Bewindvoerder

Ben je bewindvoerder en heb je interesse in permanente educatie? Met Permanent Actueel blijf je altijd en overal op de hoogte. Schrijf je direct in via onze website. Heb je een vraag of behoefte, of wil je Permanent Actueel realiseren voor je gehele organisatie? Neem dan contact met ons op.

Ben je benieuwd naar wat we nog meer te bieden hebben voor bewindvoerders? Bekijk dan ons volledige aanbod.

Naar de webshop