Workshop Ethiek & integriteit

Als bewindvoerder kun je in aanraking komen met ethische vraagstukken. Het is daarom van belang dat je hiermee om leert gaan. Na het volgen van de Workshop Ethiek & integriteit weet jij precies hoe je in deze situaties het beste kunt handelen. 

Voor wie?

Zowel ervaren bewindvoerders als startende bewindvoerders nemen deel aan de workshop Ethiek & integriteit. Beide groepen zullen andere praktijkervaringen hebben, maar ook een andere visie. Doordat beiden verschillende inzichten meebrengen zorgt dit voor een goede dynamiek. Zo leer je met én van elkaar.

Naast de eendaagse workshop is er ook digitaal studiemateriaal inbegrepen. Je kunt hiermee dus al thuis aan de slag op jouw eigen tempo. Kun je niet wachten om te beginnen? Schrijf je dan nu in voor de Workshop Ethiek & integriteit.

Wil je je nog meer verdiepen in het vak van bewindvoering? Kijk dan eens naar onze zes andere workshops.

Workshop Ethiek & integriteit

€ 375,00 incl. btw € 453,75

 2 uur thuisstudie

Klassikaal

Training van onze topdocenten

Naar de webshop

Programma

De Workshop Ethiek & integriteit is een eendaagse training. Van elkaar leren staat centraal op deze dag. Hoe ga jij te werk in bepaalde situaties en hoe pakken jouw collega’s deze situatie aan? Zijn er ethische vraagstukken waarmee je worstelt? Dan kun je deze ook delen tijdens de workshop. Samen met jouw collega’s en de docent kun je hierover sparren. Verder staat de workshop in het teken van casussen en opinie. Aan het einde van de dag ontvang je een deelnamecertificaat.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Actualiteiten rondom ethiek & integriteit;
  • Hoe je het belang van de cliënt voor ogen houdt;
  • Hoe je de verwachtingen bij de cliënt omtrent de werkzaamheden en het dossier kunt managen;
  • Hoe je moet handelen in het spanningsveld van verschillende belangen.

Meer weten over de Workshop Ethiek & integriteit?

Waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog de Workshop Ethiek & integriteit en ga gelijk aan de slag. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op via 010 – 760 11 03 of het contactformulier.

Wil je je nog meer verdiepen in het vak bewindvoering? Kijk dan eens naar onze zes andere workshops.

Naar de webshop