Workshop Ondernemen als Bewindvoerder

Als ondernemer moet je keuzes leren maken. De Workshop Ondernemen als Bewindvoerder is bedoeld om je voor te bereiden op het maken van deze keuzes. Uiteindelijk zul je het meest leren in de praktijk. De praktijkervaring van onze docenten geeft je een goede aanvulling op de start van jouw onderneming. Schrijf je in en ervaar het zelf.

Voor wie?

Heb jij al ervaring met ondernemen? Of ben je bewindvoerder in loondienst zonder deze ervaring? Dan is de Workshop Ondernemen als Bewindvoerder relevant voor jou. Tijdens deze workshop zullen we vooral ingaan op het werkveld van de (zelfstandig) bewindvoerder. Je leert tijdens deze workshop je eerste stappen te zetten als ondernemer en zult jouw werkzaamheden beter en efficiënter uit kunnen voeren.

Programma

Tijdens deze eendaagse workshop ga je kijken naar een paar belangrijke onderwerpen die je nodig hebt om zelfstandig te ondernemen. Aan het einde van de workshop ontvang je hiervoor een deelnamecertificaat.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Welke eisen het kwaliteitsbureau stelt aan ondernemende bewindvoerders;
  • Waar je rekening mee moet houden bij het bepalen van je doelgroep;
  • Hoe je als bewindvoerder aan cliënten komt;
  • Hoe het verdienmodel van een bewindvoerder eruitziet;
  • Hoe je als bewindvoerder kunt sturen op efficiënt werken en daarmee je winst beïnvloedt; en
  • Wat de voor- en nadelen zijn van zelfstandig ondernemen en van ondernemen binnen een franchiseketen.

De training bestaat grotendeels uit theorie, maar als ondernemer moet je ook het verschil tussen de praktijk en theorie begrijpen. Om hier onderscheidt in te maken, zullen de trainers ook hun praktijkervaringen met je delen.

Verder is er digitaal studiemateriaal bij de cursus inbegrepen. Hierdoor heb je de mogelijkheid om in je eigen tempo vooraf al kennis te maken met de onderwerpen.

Workshop Ondernemen als Bewindvoerder

€ 375,00 incl. btw € 453,75

4 uur thuisstudie

Klassikaal

Training van onze topdocenten

Naar de webshop

Meer weten over de Workshop Ondernemen als Bewindvoerder ?

Kun je niet wachten om te starten? Schrijf je dan nu in voor de Workshop Ondernemen als Bewindvoerder. Wil je meer weten over deze workshop? Neem contact met ons op via 010 – 760 11 03 of het contactformulier.

Wil je je nog meer verdiepen in het vak bewindvoering? Kijk dan eens naar onze zes andere workshops.

Naar de webshop