Workshop Sociale zekerheid & belastingrecht

Sociale zekerheid en belastingrecht zijn essentiële zaken waar jij als bewindvoerder van op de hoogte moet blijven. Je wilt tenslotte het beste advies aan je cliënten geven. Met deze workshop scherpen we jouw kennis over de regelgeving op dit gebied aan. Schrijf je daarom snel in.

Voor wie?

De workshop is bedoeld voor zowel ervaren bewindvoerders als bewindvoerders die net in het vak zitten. Er is hierdoor een goede dynamiek in het uitwisselen van praktijkervaringen.

Programma

In de tweedaagse training neemt de trainer je de eerste dag mee in de meest actuele ontwikkelingen van het socialezekerheidsstelsel. Op de tweede dag wordt de structuur van ons belastingstelsel besproken en kijken we samen naar de ontwikkelingen die hier op dit moment over spelen. Aan de hand van klantcasussen gaan we bij beide onderwerpen nog dieper in op de lesstof.

Om het budget voor jouw cliënt kloppend te krijgen moet je als bewindvoerder verschillende activiteiten aan de inkomstenzijde uitvoeren. Op basis van de kennis die je dan opdoet, wordt een inschatting gemaakt of de cliënt krijgt waar hij recht op heeft.

Workshop Sociale zekerheid & belastingrecht

€ 675,00 incl. btw € 816,75

 2 uur thuisstudie

Klassikaal

Training van onze topdocenten

Naar de webshop

Meer weten over de Workshop Sociale zekerheid & belastingrecht?

Ben jij enthousiast geworden over de Workshop Sociale zekerheid & belastingrecht? Boek dan nu. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op via 010 – 760 11 03 of het contactformulier.

Wil je je nog meer verdiepen in het vak bewindvoering? Kijk dan eens naar onze zes andere workshops.

Naar de webshop