Online trainingen

Met de online trainingen optimaliseer je jouw kennis en vaardigheden op het gebied verschillende onderwerpen binnen het vak budgetcoach. Zo kun je je klanten nog beter ondersteunen waar dat nodig is. Bij de PE-sessie word je vanuit huis in een kleine groep door een ervaren docent begeleid. Tijdens de digital classroom is er genoeg ruimte om vragen te stellen, zodat je samen met je medecursisten stappen vooruit kunt maken.

Voor wie zijn de online trainingen?

Wil jij je toegevoegde waarde vergroten als budgetcoach? Start dan nu met de online trainingen! Dit kan voor de volgende onderwerpen: Schulden, Zelfredzaamheid en Efficiënt werken. Met elke online training leer je nieuwe vaardigheden die je helpen binnen jouw vakgebied. De online trainingen hebben de volgende voordelen:

  • Geen reistijd- en kosten;
  • Korte training die niet te veel tijd in beslag neemt; en
  • Er is interactie met de docent en medecursisten.

Zelf schulden aanpakken

Voor bewindvoerders, budgetcoaches, mentoren en schuldhulpverleners

Lees meer

Zelfredzaamheid van de cliënt

Voor bewindvoerders, budgetcoaches, mentoren en schuldhulpverleners

Lees meer

Efficiënt werken

Voor bewindvoerders, budgetcoaches, mentoren en schuldhulpverleners

Lees meer

Beslagvrije voet

Voor bewindvoerders

Lees meer

Wsnp voor beschermings-bewindvoerders

Voor bewindvoerders

Lees meer

Voordat je van start gaat..

Je ontvangt direct na je boeking van de online training een instructie om een externe applicatie te downloaden, waarmee je de PE-sessie kunt volgen. Download de applicatie op je smartphone, tablet of laptop en zorg ervoor dat je een goede werkende microfoon hebt. Zo kun je bij de interactieve onderdelen van de training gemakkelijk meedoen. Je hoeft nu alleen nog maar in te loggen en de sessie bij te wonen. Boek direct een van de online trainingen en wie weet zien we je binnenkort in onze digital classroom!

Inschrijven voor online trainingen

Interesse in een online training? Schrijf je vandaag nog in via onze website! Bekijk ons complete aanbod aan online trainingen en wordt op effectieve wijze opgeleid. Neem gerust contact met ons op via het online contactformulier of telefonisch via 010 – 760 11 03.