Permanent Actueel voor Budgetcoaches

Wil jij als budgetcoach op de hoogte blijven van alle actualiteiten binnen jouw vakgebied? Met Permanent Actueel van Hoffelijk sluiten we goed aan op deze wens.

Als budgetcoach is het van belang om alle ontwikkelingen te volgen. Je wilt jezelf continu blijven ontwikkelen als budgetcoach om zo je cliënten van goed advies te voorzien. We denken graag met je mee en daarom scannen en selecteren wij het nieuws voor jou. Zo bespaar jij kostbare tijd, en zorgen wij ervoor dat je berichten ontvangt die voor jou als budgetcoach relevant zijn.

Wat is Permanent Actueel voor Budgetcoaches?

Permanent Actueel Budgetcoaches werkt met een online leeromgeving. Daar vind je 365 dagen per jaar een overzicht met berichten die zijn toegespitst op jouw rol als budgetcoach. Permanent actueel is voor budgetcoaches die het beste advies aan hun cliënten willen geven. Je kunt zelf bepalen wanneer je aan de slag gaat met de berichten die voor je klaar staan.

Zo blijf je snel en makkelijk op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen het vakgebied budgetcoach.

Waarom Permanent Actueel bij Hoffelijk?

 

  • Je kennis altijd up-to-date (365 dagen per jaar)
  • Volledig gericht op jouw rol als budgetcoach
  • Tijdbesparend en overzichtelijk

Permanent Actueel Budgetcoaches

€ 300,00 incl. btw € 327,00

12 maanden looptijd abonnement

Persoonlijke online leeromgeving

Tijdbesteding per bericht circa 5 minuten

Toegankelijk vanaf ieder device

Naar de webshop

Waar en wanneer je wilt up-to-date

Je ontvangt wekelijks per e-mail een melding dat er nieuwe berichten voor je klaarstaan. Zo kun je niet vergeten om de berichten te lezen en blijf je continu up-to-date. Elk bericht heeft een tijdsbesteding van ongeveer vijf minuten om te lezen. Naast de informatie die je leest, krijg je ook tips om er direct mee aan de slag te kunnen in de praktijk.

Aan de slag met Permanent Actueel voor Budgetcoaches

Heb jij als budgetcoach interesse om permanent actueel te blijven? Bestel dan Permanent Actueel voor Budgetcoaches en start vandaag nog. Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen. Ben je benieuwd naar wat we nog meer te bieden hebben voor budgetcoaches? Bekijk dan ons volledige aanbod.

Wil je dat je gehele kantoor Permanent Actueel blijft? Neem dan ook contact met ons op om samen de mogelijkheden te bespreken.

Naar de webshop