Downloads

Speciaal voor jou als financieel zorgverlener, hebben onze vakspecialisten een aantal handige documenten ontwikkeld. Deze kun je hieronder downloaden, zodat je ze altijd bij je hebt en kunt gebruiken in je dagelijkse werkzaamheden.

Hoffelijk Kompas

Heb jij het geüpdatete Hoffelijk Kompas 2020 voor financieel zorgverleners al in gebruik? Onze vakspecialisten hebben deze derde uitgave met veel zorg voor je samengesteld. Het Kompas bevat een overzicht van alle belangrijke en relevante ontwikkelingen binnen de financiële zorgverlening, inclusief een update per 1 juli. Zo bespaar je veel tijd en uitzoekwerk!

Downloaden

Hoffelijk Advieskaart

Nieuw dit jaar is de Advieskaart, waarin de belangrijkste cijfers en tabellen zijn opgenomen. Handig om samen te gebruiken met het Kompas. Daar vind je namelijk een eventuele toelichting op deze cijfers en tabellen. De Advieskaart is per 1 juli geüpdatet.
Downloaden

Wet vereenvoudiging beslagvrije voet

De Wet vereenvoudiging beslagvrije voet (WvBVV) is per 1 januari 2021 ingegaan. Ben je benieuwd wat deze wet inhoudt en wat er verandert in het vaststellen van de beslagvrije voet? Download dan onze special, die vol staat met informatie en praktische tips over deze nieuwe wet.

Downloaden

Whitepaper

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je graag weten welk beroep in de financiële zorgsector het best bij jou past? Met behulp van deze whitepaper krijg je een overzicht van de belangrijkste punten die je moet weten over de beroepen bewindvoerder, budgetbeheerder, budgetcoach, schuldhulpverlener en mentor.

Lees meer