Examenvoorbereiding Kiwa

Wil jij binnenkort het Kiwa-examen afleggen, om zo je Kiwa-certificering te behalen? Of heb je het praktijkassessment op de planning staan? Bereid je dan voor met Hoffelijk Financiële Zorg.

Kiwa-certificering

Kiwa is een certificerende instantie die de kwaliteit van diensten beoordeelt. De certificaten zijn internationaal erkende bewijzen om aan te tonen dat je aan de kwaliteitsnorm voldoet. Heb je je Kiwa-examen met een positief resultaat afgelegd, dan behaal je je Kiwa-certificaat en ben je daarmee dus aantoonbaar vakbekwaam. Deze certificering laat zien dat jij je vakbekwaamheid serieus neemt. Gedurende de vijf jaar dat deze certificering geldig is, moet je vakbekwaamheid wel op peil te houden door PE-punten te behalen.

Het Kiwa-examen kun je op drie niveaus afleggen: SHV 1, SHV 2 en SHV 3. Tijdens het examen word je getoetst door middel van multiplechoicevragen en vragen op het gebied van vaardigheden en competenties.

SHV 1 en SHV 2 zijn gericht op schuldhulpverleners, en SHV 3 op budgetcoaches. Heb je het examen van SHV 1 of SHV 3 succesvol afgelegd, dan kun je ook een praktijkassessment doen.

Voor ieder niveau en voor het praktijkassessment bieden wij een passende voorbereiding.

Examenvoorbereiding Kiwa

€ 195,00 incl. btw € 235,95

 Oefenexamens en/of digital classroom

6 maanden toegang tot leeromgeving

Training van onze topdocenten

Naar de webshop

Meer weten over de Examenvoorbereiding Kiwa?

Waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog de Examenvoorbereiding Kiwa Algemeen en ga gelijk aan de slag. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op via 010 – 760 11 03 of het contactformulier.

Naar de webshop