Permanent Actueel voor Mentoren

Hoffelijk streeft ernaar om jou zoveel mogelijk te ontzorgen, zodat jij de behoeften en persoonlijke belangen van jouw cliënt kunt blijven behartigen. Als mentor wil je natuurlijk met je kostbare tijd zoveel mogelijk aandacht aan jouw cliënten besteden. Tegelijkertijd weet jij ook hoe belangrijk het is om van alle ontwikkelingen binnen jouw vakgebied op de hoogte te blijven. Hoffelijk ondersteunt je hiermee met Permanent Actueel voor Mentoren.

Wat is Permanent Actueel voor Mentoren?

Voor Permanent Actueel voor Mentoren scant en selecteert onze deskundige vakredactie alle relevante informatie die er is voor jouw vakgebied. Deze vatten ze voor je samen en plaatsen het als actualiteit in jouw persoonlijke online leeromgeving. Hier heb je het gehele jaar door toegang tot. Wil je een bericht liever op een later moment nog eens teruglezen? Dan kun je deze altijd terugvinden in je archief. In de leeromgeving krijg je naast relevant nieuws ook praktische tips. Deze tips helpen je om de informatie direct in de praktijk toe te passen, zodat jij je cliënt het beste kunt begeleiden.

Waarom Permanent Actueel bij Hoffelijk?

 

  • Je kennis altijd up-to-date (365 dagen per jaar)
  • Volledig gericht op jouw rol als mentor
  • Tijdbesparend en overzichtelijk

Permanent Actueel Mentoren

€ 300,00 incl. btw € 327,00

12 maanden looptijd abonnement

Persoonlijke online leeromgeving

Tijdbesteding per bericht circa 5 minuten

Toegankelijk vanaf ieder device

Naar de webshop

Waar en wanneer je wilt up-to-date

Met Permanent Actueel voor Mentoren blijf je waar en wanneer je wilt up-to-date. Permanent actueel is namelijk beschikbaar op je telefoon, tablet en laptop en je kunt zelf bepalen wanneer je de artikelen leest.

Wekelijks ontvang je een e-mail van Hoffelijk met een melding van de actualiteiten die voor je klaarstaan in je persoonlijke leeromgeving. De tijdsbesteding om een bericht te lezen en de bijbehorende oefenvragen te maken is slechts vijf tot tien minuten.

Aan de slag met Permanent Actueel voor Mentoren

Wil je ook permanent actueel blijven via Hoffelijk? Start dan vandaag nog jouw jaarabonnement en ervaar de voordelen. Heb je nog vragen over Permanent Actueel voor Mentoren, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Ben je benieuwd naar wat we nog meer te bieden hebben voor mentoren? Bekijk dan ons volledige aanbod.

Wil jij met alle medewerkers bij jou op kantoor up-to-date blijven en weten wat hier de mogelijkheden voor zijn? Neem dan ook contact met ons op. We denken graag met je mee.

Naar de webshop