Organisatie

Als financieel zorgverlener moet je beschikken over afwisselend brede en diepgaande kennis, je moet integer zijn en je hebt de juiste vaardigheden nodig. Beschikken jouw medewerkers over al deze kwaliteiten? Een eigen Academy geeft jou dit inzicht en zorgt voor een vakbekwame organisatie.

De Academy is de digitale leeromgeving van jouw bedrijf. Om meer betrokkenheid bij je medewerkers te creëren, maken we de Academy geheel in de look & feel van jouw organisatie.

In je digitale leeromgeving vinden alle opleidingsactiviteiten plaats. Denk aan Permanent Actueel, het volgen van PE-sessies en het kijken van verdiepende video’s. Alle opleidingsactiviteiten van je medewerkers worden opgeslagen en zijn terug te vinden in een persoonlijke rapportage.

Ontdek welke medewerkers bijsturing nodig hebben
De persoonlijke rapportage maakt het mogelijk om per individu te bekijken welke onderwerpen wel of niet naar behoren gaan.

Vind de juiste medewerker voor iedere klant
Vind de medewerker die van toegevoegde waarde kan zijn voor een bepaalde klant met behulp van de persoonlijke rapportage.

Blijf realtime up-to-date van de ontwikkelingen
Een duidelijk overzicht van de voortgang van je medewerkers is in de persoonlijke rapportage terug te vinden.

PE-punten
Permanent Actueel is voor de BPBI, de NBPB, de NBBI, VeWeVe en KIWA een geaccrediteerde manier om PE-punten te behalen. Wanneer je medewerkers een jaar lang Permanent Actueel volgen, staat dat gelijk aan acht PE-punten.

PA is onder andere geschikt voor:

  • Beschermingsbewindvoerders
  • WSNP bewindvoerders
  • Schuldhulpverleners
  • Budgetcoaches
  • Budgetbeheerders
  • Familiebewind
Academy voor financieel zorgverleners

Bekijk per individu welke onderwerpen wel of niet naar behoren gaan.

Vind de medewerker die van toegevoegde waarde kan zijn voor een bepaalde klant met behulp van de persoonlijke rapportage.

Beschik over een duidelijk overzicht van de voortgang van je medewerkers

Interesse of meer informatie?
Neem contact op met Edwin: