Permanent Actueel

Met Permanent Actueel biedt Hoffelijk je een nieuwe manier om je PE-punten te behalen. Je herkent het vast wel: je zit weer in een klassikale training, waar je eigenlijk alle ins en outs al van weet. Daarbij betaal je een hoge prijs om de training bij te wonen en ben je de hele dag weg van kantoor. Tijd die je eigenlijk liever aan je cliënten besteedt.

Waarom permanent actueel blijven bij Hoffelijk?

Met Permanent Actueel voor financieel zorgverleners kun je afstappen van deze trainingen, en geef je op een kosten- en tijdbesparende manier invulling aan je PE-verplichting. Je bent altijd als eerste op de hoogte van het relevante nieuws en de belangrijkste wijzigingen binnen je vak, waar je direct in de praktijk wat aan hebt. Met maar tien minuten per week gedurende het jaar behaal jij al je PE-punten. 

Bewindvoerder

Lees meer

Budgetcoach

Lees meer

Mentoren

Lees meer

Schuldhulpverlener

Lees meer

Wat is Permanent Actueel?

Met Permanent Actueel ben je ervan verzekerd dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws binnen jouw vakgebied. Het nieuws wordt geselecteerd, beoordeeld en samengevat door onze deskundige vakredactie. Op deze manier bespaar jij een hoop kostbare tijd, en met een gemiddelde leestijd van vijf minuten per bericht ben jij vervolgens snel up-to-date. Nadat je het bericht hebt gelezen, wordt aan de hand van oefenvragen getoetst of je het nieuws goed hebt opgeslagen. De vakredactie splitst het nieuws op basis van de verschillende beroepsgroepen op. Zo is er Permanent Actueel voor Bewindvoerders, Budgetcoaches, Mentoren en Schuldhulpverleners. Schrijf je vandaag nog in voor Permanent Actueel en blijf de komende 365 dagen up-to-date 

Permanent Actueel voor organisaties

Zijn er meerdere medewerkers geïnteresseerd? Permanent Actueel is er ook voor organisaties. Op deze manier kunnen jullie collectief PE-punten behalen én is heel het kantoor altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen jullie vakgebied. Via de digitale leeromgeving van Hoffelijk is het mogelijk om een manageraccount te ontwerpen. Hierin kan worden bijgehouden wat de voortgang is van je medewerkers.

Kort samengevat:

  • Heel het kantoor blijft up-to-date van de laatste ontwikkelingen.
  • Managers krijgen inzicht in de voortgang van de medewerkers.
  • Inzicht in de behaalde scholingsuren/PE-punten.
  • Inzicht in kennis en ontwikkelpunten van je medewerkers.

Permanent Actueel voor organisaties wordt op maat gemaakt. Met een demo voor Permanent Actueel krijg je een maand lang kosteloos toegang tot de digitale leeromgeving. Na deze maand zullen wij contact met je opnemen om je ervaringen te bespreken. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met Edwin Deijs.