E-Learning Schuldhulpverlener

De e-Learning Schuldhulpverlener voorziet je van de basiskennis die je als schuldhulpverlener nodig hebt. De e-Learning Schuldhulpverlener is binnenkort beschikbaar. Je leert in je eigen tempo in de online leeromgeving, waar je twaalf maanden toegang tot hebt.

Voor wie?

De e-learning is gericht op startende schuldhulpverleners, maar ook ervaren schuldhulpverleners kunnen deze opleiding volgen als ze nog geen Kiwa-certificering hebben en deze wel willen halen. De e-learning sorteert voor op de Kiwa-certificering. Dit houdt in dat de toetstermen van de Kiwa allemaal worden gerealiseerd in deze opleiding.

Wanneer je aanvullend de module Voorbereiding Examen Kiwa-certificering volgt zou je als deelnemer in staat moeten zijn om na het volgen van deze e-learning de Kiwa-certificering te behalen. Deze module neemt één dagdeel in beslag. Alleen de e-learning volgen is niet voldoende.

Na het volgen van deze e-learning ontvang je een deelname certificaat en ben je in staat om zelfstandig te werken als schuldhulpverlener.

e-Learning Schuldhulpverlener

€ 795,00 incl. btw € 866,55

 Circa 30 uur studiebelasting

Volledig digitaal

12 maanden toegang tot leeromgeving

Naar de webshop

Programma

Na het volgen van de e-learning ben je in staat om zelfstandig te werken als schuldhulpverlener. Tijdens de e-learning word je meegenomen in de theorie en ga je aan de slag met praktijkgerichte casussen. Je leert meer over de wetgeving, jouw rol als schuldhulpverlener en de verantwoordelijkheden die je krijgt. We bieden je daarnaast handvatten hoe je moet omgaan met je cliënten en dossiervorming. Tijdens de e-learning is het ook mogelijk om op ieder moment vragen te stellen wanneer iets niet duidelijk is.

We staan stil bij de volgende thema’s:

  • Schuldhulpverlening in Nederland
  • Schuldhulpverlener en de cliënt
  • Proces SHV 1
  • Integraliteit en samenwerking
  • Proces SHV 2
  • Wsnp
  • Overheid en schulden

Meer weten over de e-Learning Schuldhulpverlener?

Ben je enthousiast geworden? Schrijf je vandaag nog in voor de e-Learning Schuldhulpverlener. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de opleiding? Neem contact met ons op via 010 – 760 11 03 of het contactformulier.

Ben je benieuwd naar wat we nog meer te bieden hebben voor schuldhulpverleners? Bekijk dan ons volledige aanbod.

Naar de webshop