Permanent Actueel Schuldhulpverleners

Je wilt jezelf continu blijven ontwikkelen als Schuldhulpverlener, maar soms heb je niet de tijd om alle actualiteiten bij te houden voor jouw vakgebied. Hoffelijk biedt je deze actualiteiten aan met Permanent Actueel Schuldhulpverleners. Hiermee bespaar je veel tijd met het opzoeken van belangrijk nieuws rondom jouw dagelijkse werkzaamheden. Wij zorgen ervoor dat al het nieuws dat voor jou als schuldhulpverlener relevant is in jouw persoonlijke online leeromgeving is te vinden.

Wat is Permanent Actueel voor Schuldhulpverleners?

Bij permanent actueel werken we met een online leeromgeving. In de leeromgeving krijg je wekelijks een melding over nieuwe actualiteiten inclusief tips die interessant zijn voor schuldhulpverleners. Je wilt als hulpverlener namelijk continu op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen, zodat jij jouw cliënt het beste advies kunt geven. Met Permanent Actueel Schuldhulpverleners verdiep je je niet alleen gemakkelijk in je vakgebied, maar je cliënten profiteren er ook van.

Waarom permanent actueel bij Hoffelijk? 

 

  • Je kennis altijd up-to-date (365 dagen per jaar)
  • Volledig gericht op jouw rol als schuldhulpverlener
  • Tijdbesparend en overzichtelijk

Permanent Actueel Schuldhulpverleners

€ 300,00 incl. btw € 327,00

12 maanden looptijd abonnement

Persoonlijke online leeromgeving

Tijdbesteding per bericht circa 5 minuten

Toegankelijk vanaf ieder device

Naar de webshop

Aan de slag met Permanent Actueel Schuldhulpverleners

Bestel nu Permanent Actueel Schuldhulpverleners en ontvang een jaar lang alle informatie die jij als schuldhulpverlener nodig hebt. Als je nog vragen hebt kun je altijd contact met ons opnemen.

Zie jij dit als een kans om heel jouw kantoor up-to-date te krijgen? Neem dan contact met ons op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Waar en wanneer je wilt up-to-date

Permanent Actueel Schuldhulpverleners is toegankelijk via je telefoon, laptop en tablet. Zo ben je altijd en overal op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen jouw vakgebied. Een artikel heeft een tijdsbesteding van slechts vijf en de relevante informatie die je leest kun je vervolgens direct in de praktijk toepassen.

Meer weten over Permanent Actueel Schuldhulpverleners?

Schrijf je vandaag nog in voor Permanent Actueel Schuldhulpverleners. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de opleiding? Neem contact met ons op via 010 – 760 11 03 of het contactformulier.

Ben je benieuwd naar wat we nog meer te bieden hebben voor schuldhulpverleners? Bekijk dan ons volledige aanbod.

Naar de webshop