Kies jouw beroep in de
financiële zorgsector

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je graag weten welk beroep in de financiële zorgsector het best bij jou past? Met behulp van deze whitepaper krijg je een overzicht van de belangrijkste punten die je moet weten over de beroepen bewindvoerder, budgetbeheerder, budgetcoach, schuldhulpverlener en mentor. Daarnaast hebben we de verschillen tussen de beroepen in een duidelijk schema gezet. Wil jij je kennis over deze sector verbreden? Download dan nu de whitepaper!

Download

Quickscan

Wil je graag weten hoe jouw competenties aansluiten op de verschillende beroepen. Of twijfel je nog steeds tussen twee beroepen binnen de financiële zorgsector en kun je de knoop niet doorhakken? Doe dan nu de Quickscan!

Vragen?

Heb je de test gemaakt en twijfel je nog steeds of heb je andere vragen over onze dienstverlening? Neem dan contact op met ons en dan helpen we je graag verder.

Contact

Over Hoffelijk Financiële Zorg

Hoffelijk Financiële Zorg is voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe uitdaging of zichzelf als professional wil blijven ontwikkelen. Wil jij je eerste stappen zetten binnen de financiële zorgsector? Dan streven we ernaar om voor jou als toegangspoort te dienen naar de arbeidsmarkt. Op deze pagina kun je de belangrijkste informatie vinden over de verschillende beroepen binnen de financiële zorgsector. Zo kun jij je goed oriënteren en het best passende beroep voor jezelf kiezen.

Lees meer